Események

Meghívó pogányi tájékoztató fórumra (2018.03.01.)

Tisztelt Címzett!

 

Tájékoztatni szeretnénk, hogy a Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesület LEADER pályázataival kapcsolatosan tájékoztató fórumot szervez Pogányban.

Bővebben...

Meghívó LEADER tájékoztató fórumra (Pogány, 2018.01.11.)

Tisztelt Térségfejlesztő Partnerünk!

2018 januárjától ismét lehetőség nyílik a LEADER pályázatok benyújtására. A pécsi térségben működő Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesület a teljes rendelkezésére álló forrását, azaz 367 millió forintot különített el 9 felhívás formájában a helyi gazdaság és a közösségek fejlesztésére, az alábbiak szerint:

Bővebben...

Meghívó LEADER tájékoztató fórumra (2017.11.23. Keszü)

Tisztelt Térségfejlesztő Partnerünk!


A jövő év elejétől ismét lehetőség nyílik a LEADER pályázatok benyújtására. A Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesület a rendelkezésére álló forrásának 64%-át, azaz 234 millió forintot különített el 3 felhívás formájában a helyi gazdaság fejlesztésére, az alábbiak szerint:

Bővebben...

Meghívó LEADER tájékoztató fórumra (Cserkút, 2018.01.04.)

Tisztelt Térségfejlesztő Partnerünk!

2018 elejétől ismét lehetőség nyílik a LEADER pályázatok benyújtására. A Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesület a teljes rendelkezésére álló forrását, azaz 367 millió forintot különített el 9 felhívás formájában a helyi gazdaság és a közösségek fejlesztésére, az alábbiak szerint:

Bővebben...

Meghívó LEADER tájékoztató fórumokra (2017.10.10. Pellérd és 2017.10.12. Kozármisleny)

Tájékoztatni szeretnénk az érdeklődőket, hogy várhatóan még az idei évben meghirdetésre kerülnek a Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesület LEADER felhívásai.

Az egyesület munkaszervezete és Tervezői Csoportja a Pécsi Járás 5 településén (Pogány, Pellérd, Kozármisleny, Orfű, Keszü) szeptember és október hónapokban, úgynevezett mikrokörzeti fórumokon fogja ismertetni a felhívásokat, az általános pályázati elvárásokat.

Bővebben...