Meghívó Természeti és kulturális értékek megőrzése Szakmai műhelyre

Tisztelt Partnerünk!

A Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesület Helyi Fejlesztési Stratégiája készítésének részeként szakmai műhelyek keretében, a jelenlévők tudását felhasználva, rögzítésre - meghatározásra kerülnek a természeti és kulturális értékek megőrzésének legfontosabb kérdései, a terület fejlesztési szükségletei, céljai, a célok eléréséhez vezető intézkedések.

 

Mik a legfontosabb tennivalók? Hogyan tudjuk a természeti és kulturális értékek megőrzését helyzetbe hozni a 2014-2020-as programozási ciklusban rendelkezésre álló eszközökkel, forrásokkal?
Hogy tudunk élni természeti, táji és kulturális értékeink adta lehetőségekkel? Mik a legfontosabb tennivalók? Mik a teendőnk annak érdekében, hogy térségünkben rejlő potenciált ki tudjuk használni céljaink elérése érdekében ?

A szakmai műhely időpontja:
2016. február 10., szerda 16 óra.

A szakmai műhely helye:
Pécs, Rókus u 2., 013. terem

Amennyiben Önt érinti/érdekli a természeti és kulturális értékek megőrzése, és szívesen részt venne a területet érintő helyzetfeltáró munkában, a célok/intézkedések kidolgozásában, vegyen részt a tematikus műhely munkájában, számítunk megjelenésére.