Mikrokörzeti fórumok 2017-ben

Várhatóan még az idei évben meghirdetésre kerülnek a Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesület LEADER felhívásai.
Az egyesület munkaszervezete és Tervezői Csoportja a Pécsi Járás 5 településén (Pogány, Pellérd, Kozármisleny, Orfű, Keszü) szeptember és október hónapokban, úgynevezett mikrokörzeti fórumokon fogja ismertetni a felhívásokat, az általános pályázati elvárásokat.

 
Vanyúr Arnold, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat új, Baranya megyei területi felelőse bemutatja az MNVH működését, és beszél a Vidékfejlesztési Program aktualitásairól.

A második és a harmadik fórum, 2017. október 10. (Potyka Vendéglőben (7831 Pellérd, Dózsa György u. 25.) és 12. (Kozármislenyi Művelődési Ház-Városi Könyvtár-Tájház, 7761 Kozármisleny, Pécsi utca 1.) napján kerül megrendezésre, egyaránt 17 órai kezdettel.

Az október 12-i, kozármislenyi fórumon meghívott előadóként a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tanácsadói, Szalainé Hodoniczki Andrea és Horváth Péter a civil szervezeteknek, önkormányzatoknak, vállalkozásoknak nyitva álló fejlesztési lehetőségekről adnak tájékoztatást.

A rendezvények meghívóit az Események menüpontban találja meg.

A fórumok előadás anyagait és emlékeztetőit a Dokumentumok/Mikrokörzeti Fórumok előadás anyagai, emlékeztetők menüpontban találja.

A fórumokon készült fotókat pedig a Galéria/Mikrokörzeti fórumok képekben menüpontban nézheti meg.

 

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!