Mikrovállalkozások meglévő tevékenységeinek fejlesztése - Kötelező konzultáció

Szeretnénk felhívni Pályázóink figyelmét, hogy a támogatási kérelem benyújtása előtt kötelező konzultáció keretein belül be kell küldeniük a felhívás 8. sz. mellékletében található projektterv adatlapot. 

 

A hiánytalanul kitöltött adatlapot a HACS munkaszervezete ellenőrzi és 3 munkanapon belül iktatószámmal ellátott igazolást küld vissza a támogatást igénylőnek, ezzel igazolva az előzetes konzultáció meglétét.

A visszaküldött, HACS által aláírt és iktatott igazolás csatolása a támogatási kérelemhez nem szükséges, de a konzultáció megléte kötelező a kérelem benyújtásához.

Az konzultáció visszaigazolásának feltétele megfelelően kidolgozott adatlap benyújtása, részletes projektterv bemutatása. A nem megfelelően, vagy hibásan/hiányosan beküldött projektterveket hiánypótlási felszólítás keretein belül javítani szükséges!

A felhívás 3.4.1.3. pontja alapján a szakasz zárási dátumok előtt legalább 3 nappal benyújtott projekttervek kaphatnak csak igazolást! Ennek tekintetében a november 2-a után megküldött projekttervekre már nem áll módunkban igazolást visszaküldeni! Kérjük, törekedjenek a hiánytalan adatlapok megküldésére, hogy az ügyintézési időből ne csússzunk ki, ne ezen múljon a kérelmek sikeres benyújtása!