Egyéb hírek

GINOP kerekasztal

Tájékoztatni szeretnénk, hogy a Baranya Megyei Vállalkozói Központ 2018. június 6-án kerekasztalt szervez a vállalkozások számára.

Bővebben...

Vállalkozók napja - Szentlőrinc

A tavalyi évben útjára indított VÁLLALKOZÓK NAPJÁN több, mint száz érdeklődő vállalkozás és szakember vett részt, fogadta el a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány meghívását. Már az első alkalom mutatta, igény van az ilyen kötetlen, de szakmailag tartalmas eseményekre, ezért az idei évben ismét kiemeltek egy kérdéskört, fókuszba helyezve a FOGLALKOZTATÁSPOLITIKA ÉS VERSENYKÉPESSÉG nagyon aktuális és időszerű témakörét, hogy látják ezt a gazdasági élet szakemberei és maguk a vállalkozások.

Bővebben...

Nemnövekedés Konferencia

Tisztelt Érdeklődők!

A Gyeregyalog.hu Egyesület, a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter és az Orfűi Turisztikai Egyesület „Nemnövekedés Konferencia” címmel szemlélet formáló rendezvényt szervez. A workshop a Gyeregyalog.hu Egyesület Eat Grean c., HUHR/1601/2.1.2/0022 azonosító számú projektje részeként valósul meg.

Bővebben...

Megye Értékei Üzleti Találkozó és Konferencia Kaposvár

Megye Értékei Üzleti Találkozók a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft-vel, valamint a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózattal közösen szakmai rendezvényt szervez, melynek fókuszában a turizmus, azon belül is az aktuálisan elérhető pályázati források, valamint a korszakváltó technológiák a turisztika és vendéglátás területén állnak.

Bővebben...

Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat - Álomsajtok egy álomfaluból

Novák Péter őstermelőnél, és egyben Kovácsszénája polgármesterénél tett látogatást október hónapban Vanyúr Arnold, az MNVH Baranya megyei területi felelőse.

Novák Péter folyamatosan kereste a pályázati lehetőségeket, melyben nagy segítségére volt a Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesület elnöksége, munkaszervezete, akik folyamatos szakmai segítséget nyújtottak.

Bővebben...