Pályázati hírek

Megjelent a mobilGAZDA alkalmazás

Tisztelt Pályázók!


Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent a Magyar Államkincstár mobilGAZDA elnevezésű ingyenes alkalmazása az agrár- és vidékfejlesztési támogatásokat kérelmező ügyfelek és képviselőik számára. A mobiltelefonokon és táblagépeken működő alkalmazás használatával lehetőséget biztosítunk a gyorsabb és hatékonyabb ügyintézéshez.

Bővebben...

Megjelent a 62/2021. (II. 12.) Korm. rendelet

Megjelent a 62/2021. (II. 12.) Korm. rendelet a Gazdaság-újraindítási Akcióterv keretében a kistelepülési üzletek támogatásáról.

Bővebben...

Tájékoztatás a Kincstár honlapján elérhető hasznos információkról

A Magyar Államkincstár információja:

"A Vidékfejlesztési Program nem terület- és állatlétszám alapú (jellemzően beruházási) intézkedéseire benyújtott támogatási kérelemmel, adott esetben már támogatói okirattal rendelkező ügyfeleink tájékoztatását célzó internetes oldalunkon új tartalmak megjelenítésére alkalmas felületet alakítottunk ki, amely a https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/ internetes honlap Támogatások/Vidékfejlesztési Program 2014-2020 menüpontjában érhető el Hasznos információk beruházási intézkedésekhez címmel, illetve közvetlenül a következő linken: https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/hasznos-informaciok-beruhazasi-intezkedesekhez .

Bővebben...

Tavasszal indul a Magyar Falu Program vállalkozás-újraindítási alprogramja

Az alapvető cél a beruházások ösztönzése. Az első körben 25 milliárd forint áll majd rendelkezésre, tíznél kevesebb embert foglalkoztató cégek számára. Egy társaság 2-10 millió forintot kaphat vissza nem térítendő jelleggel, és ez kombinálható a 10 milliós újraindítási gyorskölcsönnel is.

Bővebben...

Városi Civil Alap pályázat 2021

Új pályázat indul az 5000 főt meghaladó településeken, városokban működő civil szervezetek (alapítványok, egyesületek) részére.

A Városi Civil Alap célja, hogy az 5000 fő feletti településeken székhellyel rendelkező civil szervezetek részére is elérhetővé tegye azoknak a céloknak a költségvetési támogatását, amelyek a Falusi Civil Alap terhére támogatásban részesülhettek.

Pályázati kiírás kódja: VCA-KP-1-2021 - VÁROSI Civil Alap

Bővebben...