LEADER benyújtási időszak újra nyitva

Tisztelt Projekt Ötletet benyújtó !

Tisztelt Pályázónk !

Mint ahogy az korábbi cikkünkben közöltük, az ÚMVP Irányító Hatósága Közleményben tette közzé hogy az ÚMVP IV. tengely LEADER pályázatok esetében, az Informatikai rendszer hibájának okán újabb 7 napra meg kívánja nyitni a LEADER pályázatok benyújtási időszakát. A határidő meghosszabbításához (újbóli megnyitáshoz) a VM 76/2011 (VII.29) rendeletét szükséges módosítani. Az IH tájékoztatása szerint a módosítás a napokban kihirdetésre kerül.

A LEADER pályázati időszak (ismételt) megnyitására várhatóan 2011. november 29. 0:00-kor kerül sor, a pályázatok benyújtására  2011.december 5. 18:00-ig van lehetőség elektronikus úton az erre szolgáló felületen.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a fenti tájékoztatást nem a hatályos jogszabály alapján nyújtottuk Önöknek, a jogszabály végleges szövegének megjelenése esetén tájékoztatjuk Önöket.

Kérjük, pályázatát ne az időszak végén szíveskedjen feltölteni, mivel várható az utolsó napon a rendszer ismételt lassulása, újabb időszak megnyitására pedig nincs kilátás.

További kérdésével forduljon hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön.