Fontos információk - Helyi fejlesztések támogatása

 

Tisztelt Érdeklődők!

A Helyi fejlesztések támogatása című felhívással kapcsolatban a korábbiakhoz képest fontos változásra szeretnénk felhívni a figyelmet!

 
Mivel a felhívás egy központilag meghirdetett sablon alapján, az Irányító Hatóság által készült, a HACS az 1., 2. és 3. sz. mellékletekben található jogosultsági feltételeket részletező dokumentum és projektterv alapján tette egyedivé.

Ezen mellékeltek nagyon fontosak, lényeges információkat tartalmaznak!


Az 1. sz. mellékletben határoztuk meg, hogy a felhívás 4.1. pontja mellett milyen jogosultsági feltételeknek kell megfelelni.


A 2. sz. melléklet, a projektterv arra szolgál, hogy a felhívás 3. pontjában meghatározott értékelési szempontokat kiegészítve további pontokat tudjunk meghatározni a támogatást igénylőknek. Ezt a dokumentumot a támogatást igénylőnek megfelelően kitöltve szükséges benyújtania a támogatási kérelem mellékleteként!

Ennek elengedhetetlen része a 3. sz. melléklet, vagyis a Projektterv kitöltési útmutató, mely konkrétan és részletesen leírja, hogy a projekttervet milyen részletességgel kell kitölteni, valamint milyen további dokumentumok benyújtása szükséges a felhívásban kérteken túl.

Kérdéseivel keressen minket bizalommal!