Egyesületi tagjaink

Forcop Kft


Forcop Faipari Kft

Elérhetőség: 7831 Pellérd József A. út 22

Székhely: 7831 Pellérd Iskola út 4/1

Tel/Fax: 72/587-017, 72/587-018

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web: www.nyilaszaro-pecs.hu

Tevékenységi körök: Fa nyílászárók gyártása, Konyhabútor, Beépített szekrény, Belsőépítészet, Gardrobszekrény

 

 


 

 


logo

 

Bemutatkozás

A Forcop Faipari Kft 1995-ben kezdte meg működését, külső,belső minőségi nyílászárók,konyha, irodabútorok, belsőépítész munkák komplett kivitelezésére.A folyamatos technológiai fejlesztésnek köszönhetően ma gyártott fa nyílászárók a legkorszerűbb CNC technológiával készül 68-78-88 mm-es Euro szabvány szerint,

MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszerben.

Termékeink import alapanyagból, tömbösített borovi, vörösfenyő, meranti élanyag, hossztoldott és toldásmentes változatban készülnek.

Nyílászáróink, valamint egyéb termékeink, egyedi a vásárlók igénye szerint készülnek,  helyszínre szállítva, beépítve.

Felületkezelés ipari lazúr festékkel történik, ( MILESI , ADLER) 3 rétegben mártva

a fedő réteg magas nyomású szóró berendezéssel kerül felhordásra.

Bukó-nyíló vasalatrendszer ”Winkhaus  autoPilot”, amely Németország egyik vezető gyártója. Tok, és alapáron felszerelt , szárny vízvetőink különböző színekben,

hőhidmentes kivitelben védik az időjárás viszontagságai ellen termékeinket.

Beépített hőszigetelt üvegeink ÉMI minősítéssel U=0,7-1,4 hőátbocsátási tényezővel,színazonos neutrális szilikon rögzítéssel kerülnek beépítésre.


12

3


Szegedi Karszt- és Barlangkutató Egyesület


Szegedi Karszt- és Barlangkutató Egyesület

Elérhetőség: 7677 Orfű, Barlangkutató u.1.

Székhely: 6723 Szeged, Szamos utca 6.

Tel/Fax: 72/598-036, 72/598-036

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web: www.szkbe.hu, www.mecsekhaza.hu


 

 

Mecsek Háza

 

Bemutatkozás

A Szegedi Karszt- és Barlangkutató Egyesület önálló társadalmi egyesület, amely fő céljának hazai (lehetőségeihez mérten akár külföldi) barlangok, illetve barlangrendszerek feltáró és tudományos kutatását, hátrányos helyzetű, valamint általános és középiskolás gyermekek számára szervezett Természet- és Környezetvédelmi Nevelés Program minél tökéletesebb lebonyolítását, a barlangjárás és a barlangkutatás népszerűsítését, a karsztokkal kapcsolatos tudományos kutatások folytatását és a karsztokkal foglalkozni kívánó egyetemisták és főiskolások támogatását tekinti.

Tevékenységünk 5 fő terület köré csoportosítható:
Kutatómunka – havonta legalább egy alkalommal hétvégenként, valamint egy egyhetes tavaszi-, őszi, és egy kéthetes nyári tábor a Nyugat-mecseki karszton.
Barlangtúrák, kötéltechnikai gyakorlások szervezése tagjaink és más érdeklődők számára, sportbarlangászat népszerűsítése

Természet- és Környezetvédelmi Nevelés Program Hátrányos Helyzetű Gyermekek Számára – havonta legalább egy alkalommal hétvégenként, valamint a tavaszi és a nyári táborhoz igazítva
Természet- és Környezetvédelmi Nevelés Program Általános- és Középiskolás Gyermekek Számára – hétvégenként, valamint a tavaszi és a nyári táborhoz igazítva Környezeti tudatosság fokozása előadások segítségével – iskolákban a tanítási időszak alatt.
Barlangkutató Házunk – a Mecsek Háza - az alábbi programokkal / lehetőséggel várja az érdeklődőket:
·    Felszíni és barlangi túrák
·    Szalonnasütés a Mecsek Házánál
·    Földalatti földrajzóra
·    Barlangjáró gyerektábor
·    Éjszakai túra, bátorságpróba
·    Előadások
·    Nyári táborok
·    Erdei iskolák
·    Környezettudatosság népszerűsítése, előadások szervezése
·    Hátrányos helyzetű gyerekek túráztatása


A Mecsek Háza azonban nemcsak a túrák kiindulópontja, és a programok helyszíne, hanem itt található a Barlangok világa című kiállításunk is, mely fotók, poszterek, kisfilmek és kőzetek, ásványok segítségével mutatja be hazánk és a Mecsek karsztjainak, barlangjainak világát.